Vuosien saatossa syntyneet ajatukset ja havainnot löysivät vihdoin kodin

Joku on varmaan ihmetellyt mikähän “huru-ukko” toi Kamarton akan poika oikeen on kun siltä tulee jatkuvasti tekstiä ja kommentteja.

Olen ihmetellyt sitä itsekkin. En ole missään sosiaalisissa medioissa pyöriskellyt koskaan ja joskus miettinyt kuinka joku jaksaa sellaista elämää. Nyt ajelen kuin aikoinaa Saksalaisella vapaannopeuden baanalla niin lujaa kun vuokraamani auto kulki. Pelotti, mutta oli ajettava muun liikenteen mukana ja vaikka kuinka lujaa ajoi niin aina joku ajoi lujempaa ohitseni.

Luulen että oli viimeisiä aikoja tämän kaltaisen keskustelusivun avaamiselle. Ihmisillä on hirmuisesti kaikenlaisia ongelmallisia tilanteita, joko oman mielen, tai jonkun ihmissuhteen kanssa, eikä niistä pääse puhumaan eikä niistä syntynyttä vyyhtiä purkamaan välttämättä kenenkään kanssa. Mutta nyt siihen on mahdollisuus.
Siksi yritän oman elämäni kokemuksia jakaa ja haluan rohkaista teitä kaikkia siihen, koska puhuminen, tai tässä tapauksessa kirjoittaminen auttaa hirmuisen paljon vaikka se ei aina siltä tuntuisikaan.

Pystymme yhdessä ja täällä olevien ammattiauttajien kanssa miettiä meitä vaivaavia asioita ja tilanteita, saamaa tukea ja vinkkejä kuinka jaksamme jatkaa eteenpäin.
Kiitos WillFeel yhteisö olemassaolostamme.

2 tykkäystä

kiitos Mika :slight_smile: on ollut ilo lukea sinun kirjoituksia

2 tykkäystä