Tyhjyyden tunne

Mulle tehtiin tossa joku aika sit lääkemuutoksia ja nostettiin annosmäärää ja nyt oon huomannu et aamusin on ihan normi olo mut sit kun aamulääkkeet alkaa vaikuttaa niin parin tunnin päästä tulee semmonen tyhjä olo.

Tosi hämmentävä tunne kun ei aikasemmin oo kokenu ja nyt sit saattaa vaan istua paikallaan ja päässä ei liiku mitään ajatuksia eikä tunne mitään. Välillä saattaa olla samaan aikaan tyhjä olo ja tuntea jotain tunteita kuten ahdistusta tai iloa yms.

Tätä tunnetta on jotenki tosi hankala sanottaa muille, kun koulussakin yks opettaja nappas kesken päivän sivumpaan ja kysy et onko kaikki ok ja mikä olo sulla on kun vaikutat jotenki erilaiselta kun normaalisti. Sanoin hänelle sit et on vähän outo olo ja se yritti kysellä sit et millä tavalla outo ja eikä siihen oikein osannu sit vastata muutakun et sellanen outo ja ahdistava.

1 tykkäys

Moi. Tyhjyyden tunne on ihan normaalitunne. Itsellänikin oli sitä, kun aloitin lääkityksen sertnaliinilla ahdistukseen. Sen pitäisi kadota ajansaatossa, kun olet käyttänyt jonkun aikaan sitä lääkettä. Toivotaan, että sinulta se veisi ahdistuksen kuitenkin jossain vaiheessa pois. Tsemppiä!

3 tykkäystä