Tommi - Elikkä yksi Susirajan Pojista (Villen editoijista)

Morjesta! Oon Tommi, alunperin Susirajan Mekasta Joensuusta lähtöisin oleva 22 vuotias poijjan jässikkä, joka sai 18 vuotiaana heti lukion jälkeen päähänsä nerokkaan idean hypätä yritysmaailmaan!

Viimeset neljä vuotta tahkottu töitä, taustalla ensin kevytyrittäjyys ja sittemmin toiminimiyrittäjyys.
Samalla on rakennettu yhteistä brändiä mediatuotannon ympärille lapsuudenystävän kanssa! Usko tai, älä ensimmäinen lyhytelokuva ja kosketus videoeditointiin tapahtui 12 vuoden iässä, eli näin lyhyelle iälle on taustaa editointisoftista ja kameran kädessä pitämisestä vuosikymmen.

Villen kanssa on ollut kunnia tehdä töitä jo jonkin aikaa, ja toivottavasti lisää tulevaisuudessa. Yksi konsepti mitä tehtiin, oli se että päätettiin pistää haastetteluita kiireisille ihmisille sopivaan “Turbo” muotoon! Jatkossa uskon, että homma laajenee myös laajemmin luovuutta vaativiin projekteihin Villen kanssa :slight_smile:

Siviilipuolella oon harrastanut teini-iästä lähtien kehonrakennusta. Ensin oli seitsemän vuoden jatkuva grindaus ja nyt ollut muutaman vuoden lepotauko, oli nimittäin vaikeuksia yhdistää yrittämistä ja bodymunkin elämää!

Tällä hetkellä asustan Raaseporissa 1910 rakennetussa hirsitalossa, jota ollaan perinnerakentaja taustaisen tyttöystävän kanssa kunnostettu kovin käsin anopin käyttöön!
Vapaa ajalla tulee reenattua ja aika paljon pelailtua. Voi olla, että kohtaat miut Tarkovin pelikentiltä, tai löydät minut striimaamasta Haloa!

8 tykkäystä

Moi Tommi! Teette huikeeta duunia! :fire::fire: Hienoo, kun ootte meiän kanssa.
Olipa kiva lukea susta täällä enemmän!

1 tykkäys