Somekanavia/-käyttäjiä mielenterveydestä

Mulle on ollut valtava merkitys sillä että kiinnitän huomiota millaista sosiaalisen median sisältöä arkeeni päästän. Eli moni sometili, mitä seuraan käsittelee mielenterveyden teemoja.

Uteliaisuudesta aloitan tämän ketjun sillä samalla tahtoisin tutustua uusiin tyyppeihin, jokainen sanoittaa nätä eri tavoin. Juuri tämän vuoksi jokainen uudella tavalla ilmennetty elämä on tärkeä ja aina ajankohtainen :heart:

Keitä käyttäjiä ja missä someissa seuraat?
Millä tavoin tämä sisältö tulee mielenteveyttäsi?

1 tykkäys

Ehdottomasti instagram.com/fknsuccubus

Raaka ja avoin.

Tuun seuraamaan. Kiinnostais narsismi, narsistin exät, heidän kanavat.

Viskaampa tähän ketjuun oman blogini :smiley: Luopumiseen on oltava valmis
Seuraava on lainaus miun blogin esittelystä.

Tässä vaiheessa olen valmis jakamaan muiden kanssa. Paljon on takana ja paljon vielä edessä. Eheytyminen on alkua totuudelliselle elämälle. Syvemmälle ja syvemmälle itseensä avautuminen on prosessi, jonka kulkeminen myötävaikuttaa kokemaan aidommin ja elämänmakuisemmin.

Voin pysähtyä ihailemaan hämähäkin seittejä aamukasteessa ja hymyillä jokaiselle auringonnousulle. Kulkea pimeässä toiveiden tiellä, sillä kaikkialla missä on valoa on myös toivoa.

Elämä lyhykäisyydesään voidaan tiivistää muutamaan sanaan. Se ei ole koko totuus. Taakse kätkeytyy kokonainen intohinoinen syväsukellus seikkailuun ihmisyydessä hetki kerrallaan. Tutkiskelua ihmisyyden eri puolista kaikessa todellisessa rehellisyydessään.

Julkaisutahti on suunnilleen kerta viikossa riippuen toki onko mitään siihen mennessä valmiina :stuck_out_tongue: En ota paineita tästä, kirjoittelen tällä erää oman toipumiseni tueksi. Tulevassa toivoisin voivani ansaitakin tällä jotain.