Miten päästä lapsettomuuden tuomasta masennuksesta eroon

Miten päästä lapsettomuuden tuomasta vihasta, surusta, katkeruudesta ja ennenkaikkea masennuksesta pois. Apu tulossa vasta yli kuukauden päästä. Parhaat kaverit raskaana, monta tuttavaa raskaana, itse oot luovuttanu toivon suhteen ja osaat esittää onnellista muitten lähellä mutta kotiin kun pääsee iskee täys romahdus. Joka iltaset itkut tuttuja ja puolisokin sanoo kun ei enää tunne minua kun en ole ollut aikoihin oma itseni. Kokoajan tekis mieli huutaa, mutta kerrostalossa kun ei pysty. Elämänhalua tällähetkellä 0, mutta pakko käydä töissä mutta kun sekään ei enää auta harhauttamaan ajatuksia.

7 tykkäystä

Hei,

Onpa todella ikävä kuulla tilanteestasi. On varmasti todella raskasta katsoa vierestä, kun muut saavat sen, mitä itse eniten toivoo.

Mainitsit, että apua on tulossa. Mitä kautta olet pääsemässä avun piiriin? Onko Simpukka ry, eli tahattomasti lapsettomien yhteisö tuttu? https://www.simpukka.info/ Heillä on oma keskustelupalsta ja monenlaista vertaistukea tarjolla https://www.simpukka.info/vertaistuki-auttaa-jaksamaan/

2 tykkäystä