Mitä on parisuhde?

Tässä ollaan opittu vuoden aika hyvinkin paljon parisuhteesta, mutta silti on niin paljon uusia tunteita, joita on vaikea käsitellä. Joten kaikki jotka ovat parisuhteessa: voitteko omin sanoin kertoa, mitä parisuhde on? Mitä siihen kuuluu? Mitä pitää pitää mielessä?

Olemme siirtyneet ohi suhteen alkuhuuman jo viimeistään nyt, ja minulle se on tuottanut ongelmia, koska en aikasemmin tällaista rakkautta ole kokenut. Parisuhteessa tapahtuvat muutokset saavat pohtimaan asioita paljon. Ennen se oli äärimmäisen romanttista rakkautta, eikä voinut olla toisesta erossa. Nykyään on hieman eri tilanne. Onko normaalia, että välillä kumppani ottaa päähän? Onko ok, jos arki on välillä tylsää ja pakotettua? Onko we hälyttävää, jos välillä ei sitä omaa kumppania jaksa katsella koko ajan? Jos vain teillä aika ja halua löytyy, kirjoittakaa omia näkemyksiä ja kokemuksia! Mukava olisi lukea ja tietää lisää.

2 tykkäystä

Mun näkemys parisuhteesta on, että kaksi ihmistä ei muutu yhdeksi, vaan pysyvät kahtena jotka katsovat käsikädessä samaan suuntaan.

On täysin normaalia, että toinen ottaa välillä päähän, arki on tylsää ja toista ei jaksaisi kokoajan katsella. Noi fiiliksen vaan voi tuntua tosi hämmentäviltä heti alkuhuuman jälkeen :)<3 Suhteessa molemmilla on omat tarpeet ja yksi niistä voi olla oma aika.

3 tykkäystä

Hyvä kun kysyit itseäsi mietityttäviä asioita. Janitakristiina vastasikin musta jo tosi hyvin. Eli on normaalia, että toinen ottaa päähän ja sitä ei jaksa katsella koko ajan ja että arki on tylsää!

Jos kaipaa “omaa” tekemistä, niin sitä kannattaa tehdä. Jos teidän suhteessa tapahtuu jotain mistä et pidä ja johon haluaisit muutosta, niin asia kannattaa ottaa puheeksi. Kun kaksi ihmistä ovat paljon tekemisissä, niin kyllä sitä kitkaa väistämättä tulee. Olisihan se oikeastaan aika outoa, jos kaikki tavat osuisivat täsmälleen yhteen ja molemmat osaisivat toimia itsestään siten, että toisesta tuntuisi aina hyvältä.