Mitä asioita elämästä selviytymisen työkalupakistasi löytyy?

Omasta pakistani löytyy. Ihmissuhteet, työnteko, vapaaehtoistyö ruokapalvelussa, liikunta, kipeistä asioista puhuminen läheisimpien ystävien kanssa, tietysti perhe-elämä. Välillä on jaksoja kun työrytmi sekoittaa yöuneni, silloin turvaudun unilääkkeisiin. Musiikin ja eriaiheita käsittelevät podcastit, kuuntelen aiheista laidasta laitaan. Kirjojen luku on viimevuosina jäänyt vähälle, ikävä kyllä. Luonto on minulle kuin terapeutti. Ikävänä asiana voisin mainita nuuskan käytön, sitkeä riippuvuus, mutta antaa ikäänkuin jotakin mielihyvää. Joku kaunis ele liikenteessä, (ajan paljo työni puolesta) antaa hyvän mielen ja tietysti työni kuuluva asiakaspalvelun toteuttaminen mahdollisimman hyvin antaa enemmän kuin ottaa.
Tämä keskustelupalsta on ISO voimavara. Siinä joitakin mainitakseni. Minkälaisia asioita itse hyödynnät jakamiseksi edistämiseksi?
Lisään vielä, että joskus laitan Yotubesta virtuaali takan päälle, makaan sohvalla ja tuijotan palavaa liekkiä haaveilen omasta hirsimökistä , se jää todnäk haaveeksi mutta haaveissa on joskus mukava viettää aikaa.

2 tykkäystä