Kaltsu87 esittäytyy

Lapsena lasisen lapsuuden elänyt kohta 35v mies Helsingistä.

Kohta vuoden syönyt lääkkeitä ADHD takia. Aihe ja terapiaan hakeutuminen olla kypsä lapsuuden traumojen takia. Tämä lähinnä että ei siirtäisi omiin lapsiin enempää haitallisia ajatusmalleja jotka on syvällä mielessä.

Mukavaa kevättä teille jokaiselle :hugs:

6 tykkäystä

Upea asia kun tajua tuon mekanismin. Jos emme opi tunnistamaan ongelmiamme niin siirrämme niitä automaattisesti eteenpäin lapsiimme ja kärsimme tietysti itsekkin niistä. Itse 70luvun lapsena sain oman osani siitä, että vaikka vanhemmat yrittivät parhaansa, niin heidän kasvatus ei sisältänyt senkaltaisia työkaluja tai ymmärrystä tunnepuolen asioista mitä nykyään on. Ongelmat hoidettiin työnteolla ja jotkut hukuttivat murheensa puteliin.
Tsemppiä sinulle ja kun kerran olet saanut lankakerästä otteen niin varmasti saat solmuja siitä selvitettyä. Tie on pitkä mutta erittäin mielenkiintoinen, vaikka joskus loputtoman tuntuinen. Terveisin, oman keräni parissa vieläkin työskentelevä 50v taximen

Tunnistan myös omista läheisistä sen aikakauden lääkkeet vaikeisiin asioihin. Onneksi maailma muuttuu pikkuhiljaa avoimemmaksi mutta tie on pitkä.

1 tykkäys