Ihmettelemässä elämää

Suureen ihmeeseen olen päässyt osalliseksi. Taivaltamaan tätä elon tietä. Kohdalleni on sattunut trauman lahja. Tämän myötä elämä onkin avautunut täysin uudella syvyydellä läpieläessään kaikkea mitä trauman myötä elämäni kirjoon on saapunut oikealla ajallaan.

Hups lähti lapasesta :smiley: Kirjoittaminen on pitkäaikaisin ja rakkain harrastukseni. 20 vuoden kokemuksella voi sanoa osaavansa ja olla ylpeä siitä! Tähän heti perään lisättävä: omat kehut tuoksuu eivätkä haise.

Syvällinen pohdiskelija olen ihmettelemässä elämää. Kysymässä kysymyksiä sekä herättämässä monesti närää suorapuheisuudellaan. Pyrkimyksenä on olla aito ja rehellinen. Nämä ovat samalla muutamia ydinarvoja, joiden mukaan pyrin arjessani toimimaan. Ymmärrän keskeneräisyyteni sekä virheellisyyteni ihmisenä sekä hyväksyn sen myös muissa. Armollisuus itseäni kohtaan on tuonut minut tähän pisteeseen eheytymisessäni.

En halua kertoa sen kummemmin asemastani yhteiskunnassa, sillä en usko ihmisarvon määrittyvän suoristusten kautta, mitä kuitenkin yhteiskunnallinen asema valitettavasti tämän päivän Suomessa edustaa. Koen aseman (työtön, saikku, töissä, osa-aika jne) antavan hänen yhteiskunnallisesta arvostaan määritelmän samantien jo esittelyvaiheessa. Ihmisyys on jotain paljon kauniimpaa ja monitahoisempaa kuin yhteiskuntakelpoiset suorituksemme.

Miun muut somet
IG unna_alexa
Blogspot unnalexa “Sanat ytimestä - Ihmisyyden poluilla”

8 tykkäystä

Moi.

Kirjoititpa kauniisti ja hyväntahtoisesti itsestäsi. Niin sen pitäisikin mennä. Itsestään pitäisi pitää hyvää huolta ja olla armollinen itselleen. Kiva kun olet mukana. :heavy_heart_exclamation:

T: JUUSTO

Kiitos Juusto kauniista sanoistasi :heart: