Arkaluontoisen materiaalin näyttäminen ulkopuoliselle

Otsikko kertonee olennaisimman, mutta avaan hieman. Kiva kun just aiemmin kirjotin täällä, et kiva että tällänen paikka on - heti tulee tarpeeseen…

Taustaa sen verran, että seurustelin suunnilleen vuoden verran täysi-ikäistyttyäni huomattavasti vanhemman miehen kanssa ja näin nelisen vuotta jälkeenpäin tajuan, kuinka moni asia tässä suhteessa oli vinksallaan. Siitä voisi avata ihan oman ketjunsa, heh.

Edelleen ollaan kuitenkin joissain määrin tekemisissä (koska en osaa ja uskalla sanoa että pysyisi poissa ja hän kävi luonani tänään. (Mitään väkivaltaa tms ei ole ollut, se on pakko myös mainita.) Juteltuamme niitä näitä, hän käänsi keskustelun kehonosiini aihetta tänne enempää avaamatta ja sivulauseessa mainitsi näyttäneensä minusta kuvan ulkopuoliselle ja tämä kuvan nähnyt kuulemma kovin kehui.

Suutuin siinä määrin kun uskalsin ja osasin ja kysyin syytä ja hän sivuutti tämän kokonaan vastaamalla vain, että kuva oli anonyymi ja painotti saatuja kehuja. Varmistin myös, ettei hänellä näitä kuvia enää ollut. (Ei olisi aikonut itseltään poistaa, mutta vanha puhelin meni rikki jossa nää kuvat oli…)

En tiedä miten tälläiseen kuuluisi suhtautua (suhteen aikanakin reaktioni olivat “liioiteltuja” miehen mielestä.) Eniten satuttaa ehkä se, että kuva on näytetty ehkä 2-3 vuotta takaperin ja nyt vasta kuulin asiasta - ei ollut siis missään vaiheessa aikeissakaan pyytää lupaa kOsKa KUvA oLi aNonYyMi.

En kehtaa kavereille tästä avautua ja pakko oli saada nyt tämä purettua, kiitos ja anteeksi.

1 tykkäys

hei! olipa ihan hiton törkee tyyppi!! " mitä helvettiä" lauseena tuli ekana mun mieleen. toi mitä sulle tehtiin on oikeesti todella väärin, eikä minkäänlainen reaktio sulta oo voinut olla ylireagointia. oon pahoillani! :frowning: käsittelee tää asia ehdottomasti jossain tai jonkun kanssa, koska vaikka ei päivittäin pyörisi mielessä, tälläset jutut jättää isoja lommoja ja arpia takaraivoon ja ajatusmaailmaan tulevaisuudessa. jos yhtään helpottaa, niin nämä ulkopuoliset kuvan näkijät ei hyvin todennäköisesti muista edes koko kuvaa ja juttua, vaan tilanne oli heille ohimenevä. lähetän sulle ison halin :heart: rohkee alotus!

3 tykkäystä

Kiitos viestistäsi💞

1 tykkäys