40v veljeni meinasi kuolla synnytyksessä

Kun nuorin veljeni syntyi oli napanuora kietoutunut hänen kaulansa ympärille ja hänelĺä oli happivajaus aivoissa liian pitkään.

Tämä tarina ei ole surullinen vaikka ensimmäisistä riveistä voisi näin olettaa.

Tuon syntymätragedian myötä hänen kehityksensä on ollut poikkeava mutta hänestä on tullut ehkä maailman onnellisin mies kaikesta huolimatta.

Ehkä juuri hän on muokannut koko meidän perheemme asenneilmapiiriä ja sitonut meidät tiukasti yhteen.

En sano tätä ylpeillen, mutta meidän sisarusparvi on menestynyt elämässään hyvin ja sosiaaliset suhteet ja kanssakäyminen on meidän erityiominaisuus.

Meillä on whatsapp-sisarusryhmä jossa jaamme jokapäivä kuulumisiamme ja tuon ryhmän keskipisteenä ja erityishuomion kohteena on tuo erityislaatuinen valjemme ja rakas äitimme, jonka kanssa veljemme asuu, meidän lapsuudenkodissa.

Muistan joskus itkeneeni lohduttomasti veljeni kohtaloa.
Kunnes myöhemmässä vaiheessa tajusin, että tottatosiaan kaikilla asioilla on oma merkityksensä, niiden ymmärtäminen voi vaan viedä vuosia.

Ilman tuota veljeämme me tuskin olisimme niin tiivis joukko.

Meistä joku, tai välillä monikin meistä on samaa aikaa käymässä äitin ja Joelin luona ja tämä on päivittäistä.

Äitini on supehyper sosiaalinen ja hänellä on paljon tietysti lapsia, lapsen lapsia, lapsen lapsen lapsiakin ja muita ystäviä ja Joel elää meidän kaikkien keskellä nauttien elämästään.
Hänellä on taksikuljetus työpaikalleen, eikä kenenkään meidän syntymäpäiville osallistu niin suuri joukko kuin Joelin syntymäpäiville, ne ovat kuin linnanjuhlat, vieraita on paljon ja Joel tykkää kätellä vieraansa. Joskus hän saatta sanoa jonkun rohkaisevan sanan, esim. Oletko lihonnut tai muuta kivaa.

Muista että elämä ei ole aina sitä miltä se näyttää, se voi yllättää olosuhteista ja vaikeista lähtökohdista huolimatta positiivisella tavalla.

Rakkaudella sinua rohkaisten TaksiMika

3 tykkäystä

Kiiitos kun jaoit tämän :orange_heart: Ihanaa, että teillä on toisenne!

1 tykkäys

Kiitos ihanasta palautteesta.